София        Пловдив        Варна        Русе        Плевен        Ст. Загора        Бургас          

Превоз на товари

Превоз на товари   Складиране  

Превозът на товари и преместването на офиса за нас не са просто хамалски услуги, ние от БГ Мувърс осъществяваме редица сложни операции, които гарантират на клиентите ни сигурно и безопасно преместване. Квалификацията и опита, който имат нашите хамали е гаранция, че товарите ви ще пристигнат безопасно и навреме.

Превозът на товари за нас не са само транспортните услуги, които осъществяваме, превозът е свързан и с разглобяване, опаковане и натоварването на багажа, както и с грижата за неговата безопасност през цялото време. За да гарантираме високо качество на услугите си, нашите хамали използват висококачествени машини и оборудване и се съобразяват изцяло с изискванията и желанията на клиента. Поемайки отговорността за превоз на вашите товари, ние назначаваме специален човек, който да следи и регулира напълно работния процес и изготвя приемо-предавателния протокол след осъществяване на превоза.

Сухопътен транспорт

Предлагаме превоз на товари и пренасяния в цяла Европа, а камиoните ни са в диапазона 1-20 тона. Всички камoини са оборудвани съобразно най-новите изисквания, отнасящи се до международния превоз на товари .


Превоз на багаж - студенти

Можем да преместим багажа ви от/до всяко едно от общежитията в Европа и да ви помогнем с информация как да осъществите своето преместване по икономически най-изгодния начин.

За повече информация, свържете се с нас на тел. 0888 88 32 37 или направете своето запитване чрез нашата форма за контакт.


Често задавани въпроси:

1.  Ако имам само няколко малки кутии за преместване, мога ли да използвам услугите ви за превоз на товари?

Ако товарът, който трябва да превозите е под 3м3 , ви препоръчваме да използват услугите на някоя от по-малките логистични фирми за превоз на товари . Съветът, който ние можем да ви дадем е да се погрижите за доброто опаковане на товара си, особено ако товарът ще трябва да бъде товарен и претоварван в различни градове или му предстои дълъг път. Освен трябва да знаете, че е възможно куриерите да ви откажат категорично превоз на багажа ако не е адекватно опакован.

2.  Ако нямам транспорт, мога ли да пътувам заедно с колата, която превозва товара?

За съжаление според официалните директиви за международни превози на товари , категорично е забранено хора и товари да пътуват заедно.

3.  Какви са отговорностите и ангажиментите, които имам като клиент след като вече съм ангажирал фирма, която да ми помогне в преместването и превоза на товара?

Уверете се, че всички вещи са опаковани добре и хамалите са натоварили абсолютно всичко по камионите – ако имате забележки или се притеснявате, че сме пропуснали нещо, говорете с лицето отговорно за превоза на товара ви на место. В случай, че всичко отговаря на изискванията ви и преместването може да започне, подпишете приемо-предавателния протокол.

За повече информация и други въпроси, свържете се с нас на тел. 0888 88 32 37 или направете своето запитване чрез нашата форма за контакт.