София        Пловдив        Варна        Русе        Плевен        Ст. Загора        Бургас          

Хамалски услуги

Преместване на офиса и дома   Хамалски услуги  


Смяната на дома, офиса, града или държавата, дори преместването за ограничен период време на ново място може да се превърне изключително стресова ситуация – опаковане, товарене, разтоварване, превозване, организиране на хамали и камиони – всичко това може да се превърне в безкрайно и досадно задължение. Когато създадохме Хамалите.com искахме да ви спестим точно това. Нашите хамали са надеждни, гъвкави и винаги на разположение и гарантират, че ще доставят товарите и багажа ви коректно и на време.

Хамалите.com е част от националната организация BG Movers - компания с над 15-годишно присъствие на пазара, специализирана в преместването на дома и офиса и хамалските услуги - за частни и корпоративни клиенти.

Днес, ние не сме компания, която предлага просто хамалски услуги и транспорт, ние успяхме да развием бизнеса си, да разширим логистичната си мрежа –имаме офиси в Варна, Бургас, Пловдив и Стара Загора и изградихме силен екип от професионалисти.

Автопаркът с който разполагаме включва камини от 1 до 20 тона и практически прави възможно бързото и адекватно превозване на товари багажи и използването на хамалските ни услуги в цяла България и Европа.


Хамалите.com осъществяват над 2000 премествания на година или над 25 000 премествания и превози на товари до момента. Нашите хамали са премествали офиси и банки, пренасяли сме декори и концертни оборудвания, премествали сме учреждения. Някой от най-лоялните ни клиенти са: Райфайзенбанк, „Шоуто на Слави,, btv, Народното събрание на Р.България.

 

•  Предстои ви преместване на дома или офиса?

•  Има нужда от помощ при опаковането и транспорта на своите вещи?

•  Търсите професионалисти при преместването?

•  Нуждаете се от обучени хамали , за да им се доверите?

•  Искате да знаете какво се случва с вашите вещи и къде се намират те във всеки един момент от пренасянето и транспорта?

Можете да се свържете се с нас на тел. 0700 1 44 85 (на цената на един градски разговор) или направете своето запитване чрез нашата форма за контакт .