Преместване на домаПреместването може да се окаже главоболие.

Смяната на дома в град или държава, или дори извън тях, а дори преместването за ограничен период време на ново място може да се превърне изключително стресова ситуация. Цялата процедура по опаковане на вещите, разглобяване на мебели, натоварване, разтоварване, превозване, организиране на хамали и камиони – всичко това може да се превърне в безкрайно и досадно задължение.

Преместването може да се окаже главоболие

Вече над 20 години BG Movers Ви спестява точно това.

BG Movers е компания с над 20-годишен опит в областта на преместването на дома и офиса и хамалските услуги - за частни и корпоративни клиенти, Нашите служители (хамали, шофьори, монтажници и мениджъри) са надеждни, гъвкави, внимателни, отговорни и гарантират, че ще доставят товарите и багажа Ви качествено, коректно и на време.

Планирате преместване на дома?
Вземете своята безплатна консултация сега!

Специално обучените специалисти на BG Movers ще отговорят на всеки Ваш въпрос и с удоволствие ще изготвят най-добрата индивидуална оферта за Вашето преместване, транспорт, складиране или просто разместване.

Международно преместване

Международното преместване е много различно от локалното пренасяне. При него се изисква по-сериозна подготовка, както от страна на местещите се, така и от страна на фирмата за международно преместване. Ние, в BG Movers сме напълно подготвени за всякакъв вид международни премествания в Европа и други части на света.