Транспортни услуги


Защо с BG Movers ?

Транспортът, превозът на товари и преместването на офиса за нас не са просто хамалски услуги, ние от BG Movers осъществяваме редица сложни операции, които гарантират на клиентите ни сигурно и безопасно преместване. Квалификацията и опита, който имат нашите шофьори и хамали е гаранция, че товарите Ви ще пристигнат безопасно и навреме.
За да гарантираме високо качество на услугите си, нашите хамали използват висококачествени машини и оборудване и се съобразяват изцяло с изискванията и желанията на клиента. Поемайки отговорността за превоз на вашите товари, ние назначаваме специален човек, който да следи и регулира напълно работния процес и изготвя приемо-предавателния протокол след осъществяване на превоза.

Транспорт в България и Европа

BG Movers предлага превоз на товари и пренасяния в цяла Европа, а камионите ни са в диапазона 1-20 тона. Всички камиони са оборудвани съобразно най-новите изисквания, отнасящи се до международния превоз на товари.

Транспорт, транспортни услуги и превоз на товари в България и Европа

Имате нужда от сигурен транспорт?
Вземете своята безплатна консултация сега!

Специално обучените специалисти на BG Movers ще отговорят на всеки Ваш въпрос и с удоволствие ще изготвят най-добрата индивидуална оферта за Вашето преместване, транспорт, складиране или просто разместване.