София        Пловдив        Варна        Русе        Плевен        Ст. Загора        Бургас          

За насДобре дошли в обновения уеб сайт на Хамалите.com, агенция за професионални хамалски услуги, преместване и траспорт.

Хамалите.com е част от националната организация BG Movers, специализирана в преместването на дома и офиса и хамалските услуги - за частни и корпоративни клиенти.

Присъстваме на пазара като компания на вече над15 години, а дългите години опит и хилядите пренасяния и транспортни услуги, които сме осъществили ни научиха на много. Днес, ние не сме компания, която предлага просто хамалски услуги и транспорт, ние успяхме да развием бизнеса си, да разширим логистичната си мрежа –имаме офиси в София, Варна, Пловдив и Стара Загора и изградихме силен екип от професионалисти.

Автопаркът с който разполагаме включва камини от 1 до 20 тона и практически прави възможно бързото и адекватно превозване на товари багажи и използването на хамалските ни услуги в цяла България и Европа.

Хамалите на Хамалите.com осъществяват над 2000 премествания на година или над 25 000 премествания и превози на товари до момента. Нашите хамали са премествали офиси и банки, пренасяли сме декори и концертни оборудвания, премествали сме учреждения. Някой от най-лоялните ни клиенти са: Райфайзенбанк, „Шоуто на Слави, btv, Народното събрание на Република България.

 

•  Предстои ви преместване на дома или офиса?

•  Има нужда от помощ при опаковането и транспорта на своите вещи?

•  Търсите професионалисти при преместването?

•  Нуждаете се от обучени хамали , за да им се доверите?

•  Искате да знаете какво се случва с вашите вещи и къде се намират те във всеки един момент от пренасянето и транспорта?

Можете да се свържете се с нас на тел. 0888 88 32 37 или направете своето запитване чрез нашата форма за контакт.